Všechna hlášení
Hlášení Světlonoš
#142767: "Phyrene's effect of sending one ally to the graveyard does not activate."
Čeho se toto hlášení týká?
Co se stalo? Prosím vyberte níže
Pravidla: pravidla hry nebyla dodržena
Detailní popis
• Která část pravidel nebyla dodržena adaptací hry na BGA
Phyrene's effect.
Other score effect executed (on log).• Je vidět porušení pravidel na záznamu hry? Pokud ano, ve kterém tahu?
move 208• Jaký prohlížeč používáte?
Google Chrome v129
Historie hlášení
21. říj 2024 1:04 •
Doplňte tuto zprávu
Prosím přidej sem cokoli, co by mohlo být relevantní pro reprodukci této chyby nebo pochopení tvého návrhu:
- ID dalšího stolu / ID tahu
- Byla chyba odstraněna stisknutím F5?
- Objevila se tato chyba častěji? Pokaždé? Náhodně?
- Pokud máš snímek obrazvky zobrazující tuto chybu (doporučujeme!), můžeš použít Imgur.com pro nahrání obrázku a pak odkaz na tento obrázek na Imguru zkopírovat a vložit sem.