Všechna hlášení
Hlášení Stalk Exchange
#162265: "最終計算時の花の価値の暴落についての計算が正しく行われていない"
notabug: Toto není bug
1
Čeho se toto hlášení týká?
Co se stalo? Prosím vyberte níže
Pravidla: pravidla hry nebyla dodržena
Detailní popis
• Která část pravidel nebyla dodržena adaptací hry na BGA
ゲーム終了時の点数計算において最も価値のある花の点数が半減されない、もともと1点の花が5点になって計算された。最も価値のある花の表現がトラック上の収穫された花の数であればゲーム説明が間違えていると思われる。• Je vidět porušení pravidel na záznamu hry? Pokud ano, ve kterém tahu?
リプレイから確認できます。
最終ターン後の終了処理の計算時です。• Jaký prohlížeč používáte?
Google Chrome v134
Historie hlášení
23. bře 2025 7:03 •
titoma • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
23. bře 2025 7:35 •
23. bře 2025 8:35 • 解決しました。
申し訳ありません。ルールを誤解していました。
収穫された花の個数(回数ではない)分の価値が上がっていました。
申し訳ありません。ルールを誤解していました。
収穫された花の個数(回数ではない)分の価値が上がっていました。
Doplňte tuto zprávu
Prosím přidej sem cokoli, co by mohlo být relevantní pro reprodukci této chyby nebo pochopení tvého návrhu:
- ID dalšího stolu / ID tahu
- Byla chyba odstraněna stisknutím F5?
- Objevila se tato chyba častěji? Pokaždé? Náhodně?
- Pokud máš snímek obrazvky zobrazující tuto chybu (doporučujeme!), můžeš použít Imgur.com pro nahrání obrázku a pak odkaz na tento obrázek na Imguru zkopírovat a vložit sem.