Všechna hlášení
Hlášení Rallyman: GT
#23578: "Fast start on a line 1 in the curve"
Čeho se toto hlášení týká?
Co se stalo? Prosím vyberte níže
Pravidla: pravidla hry nebyla dodržena
Detailní popis
• Která část pravidel nebyla dodržena adaptací hry na BGA
I put my 2 throug the line 1, and should loose control, but as the dice 2 failed, i stayed speed 2 instead 0• Je vidět porušení pravidel na záznamu hry? Pokud ano, ve kterém tahu?
in the end of the race• Jaký prohlížeč používáte?
Mozilla v5
Historie hlášení
2. zář 2020 22:44 •
compte obelète • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
3. zář 2020 3:24 • Wait, you could illegally pass on 1's if you take are warning on the 2 in boosting start whit a flat out.
tmgd • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
31. říj 2020 18:21 • Same bug occurs on table #120191514 move 1046. User Biscaia made a fast start with a 2 on a lane with speed 1 limit. He had a warning on the die 2. He should LOC because he was overspeed but ended with the 2nd gear.
masu33 • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
3. úno 2021 21:42 • Well, actually, the rules DO say you can't suffer a LoC when failing a Flying start...
But this is bonkers... I've proposed this modification on the 1.1 rulebook:
boardgamegeek.com/thread/2587648/rallyman-gt-11-rules-feedback
But this is bonkers... I've proposed this modification on the 1.1 rulebook:
boardgamegeek.com/thread/2587648/rallyman-gt-11-rules-feedback
sesc • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
13. čec 2021 8:56 • I experienced the same bug in this game: #186436205
I was in gear 0 in a corner and the only free space in front of the corner was going of the dashed 1 line. The other spot was blocked by a car in 2nd gear. So I only had the option to either pass my turn or do a flying start to advance one field on the board.
The flying start failed but I stayed in control, which was totally unexpected here.
I was in gear 0 in a corner and the only free space in front of the corner was going of the dashed 1 line. The other spot was blocked by a car in 2nd gear. So I only had the option to either pass my turn or do a flying start to advance one field on the board.
The flying start failed but I stayed in control, which was totally unexpected here.
Alexfighter • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
27. čec 2021 23:05 •
Scott-m-18 • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
2. bře 2022 18:27 • yes. it happened once to me on circuit Long Beach GT5 1v1 and reproduced the bug on lap 2/2.
Table#: 246517724
Move: #380-381
imgur.com/a/I5Hq9zp
Table#: 246517724
Move: #380-381
imgur.com/a/I5Hq9zp
MordantAB • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
14. bře 2025 14:01 • I've just had this bug on boardgamearena.com/15/rallymangt?table=643410200 move #132
Doplňte tuto zprávu
Prosím přidej sem cokoli, co by mohlo být relevantní pro reprodukci této chyby nebo pochopení tvého návrhu:
- ID dalšího stolu / ID tahu
- Byla chyba odstraněna stisknutím F5?
- Objevila se tato chyba častěji? Pokaždé? Náhodně?
- Pokud máš snímek obrazvky zobrazující tuto chybu (doporučujeme!), můžeš použít Imgur.com pro nahrání obrázku a pak odkaz na tento obrázek na Imguru zkopírovat a vložit sem.