Všechna hlášení
Hlášení Inovace
#107605: "Classification should reveal hand"
Čeho se toto hlášení týká?
Co se stalo? Prosím vyberte níže
Pravidla: pravidla hry nebyla dodržena
Detailní popis
• Která část pravidel nebyla dodržena adaptací hry na BGA
Classification prescribes to meld ALL cards of a color.
So after activating its dogma you should reveal the rest of your hand (just like Oars to proof that you don't have any more cards of that color).
Right now it reveals only hand of opposing player but not the player wha activated it.• Je vidět porušení pravidel na záznamu hry? Pokud ano, ve kterém tahu?
Move 151
• Jaký prohlížeč používáte?
Google Chrome v119
Historie hlášení
16. pro 2023 21:45 •
juggernaughts11 • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
17. pro 2023 19:42 • I agree that for consistency, classification should reveal the hand of the person who just melded all his cards of one color, to prove that he did so, because he is required to meld ALL cards of that color.
Doplňte tuto zprávu
Prosím přidej sem cokoli, co by mohlo být relevantní pro reprodukci této chyby nebo pochopení tvého návrhu:
- ID dalšího stolu / ID tahu
- Byla chyba odstraněna stisknutím F5?
- Objevila se tato chyba častěji? Pokaždé? Náhodně?
- Pokud máš snímek obrazvky zobrazující tuto chybu (doporučujeme!), můžeš použít Imgur.com pro nahrání obrázku a pak odkaz na tento obrázek na Imguru zkopírovat a vložit sem.