Všechna hlášení
Hlášení Světlonoš
#143664: "impossible de défausser un compagnon apres avoir déplacer mon bateau dans la zone pour en défausser "
Čeho se toto hlášení týká?
Co se stalo? Prosím vyberte níže
Rozhraní mně nepovolilo provést akci, která je podle pravidel možná
Detailní popis
• O jakou herní akci ses pokoušel/a?
défausser un compagnon apres avoir déplacer mon bateau dans la zone pour en défausser un• Co ses pokoušel/a udělat, abys spustil/a tuhle herní akci?
déplacer mon bateau dans la zone pour défausser un compagnon• Co se stalo, když ses o tuto akci pokusil/a (vyskočila chybová hláška, lišta ve hře, ...)?
message derreur voir image jointe• Jaký prohlížeč používáte?
Google Chrome v129
Historie hlášení
29. říj 2024 23:33 •
sarah1903 • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
7. bře 2025 20:08 • Same ; with the following message => Erreur inattendue : Private state can only be changed in a multiactive state with initialprivate parameter (reference: GS12 07/03 20:07:09)
Doplňte tuto zprávu
Prosím přidej sem cokoli, co by mohlo být relevantní pro reprodukci této chyby nebo pochopení tvého návrhu:
- ID dalšího stolu / ID tahu
- Byla chyba odstraněna stisknutím F5?
- Objevila se tato chyba častěji? Pokaždé? Náhodně?
- Pokud máš snímek obrazvky zobrazující tuto chybu (doporučujeme!), můžeš použít Imgur.com pro nahrání obrázku a pak odkaz na tento obrázek na Imguru zkopírovat a vložit sem.