Všechna hlášení
Hlášení Azul Duel
#158891: "Colored tiles did not move to broken tiles between rounds with no legal placement"
Čeho se toto hlášení týká?
Co se stalo? Prosím vyberte níže
Pravidla: pravidla hry nebyla dodržena
Detailní popis
• Která část pravidel nebyla dodržena adaptací hry na BGA
When all three dome tiles are placed and there is no legal placement for the colored tiles in that row, the colored tiles are supposed to be moved to the broken tiles• Je vidět porušení pravidel na záznamu hry? Pokud ano, ve kterém tahu?
Not sure how to see which move number it happened.
• Jaký prohlížeč používáte?
Safari v18
Historie hlášení
21. úno 2025 22:26 •
bentmeeple • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
21. úno 2025 23:31 • Some clarifications that might help in reproducing the problem. The rows in question were incomplete, but since three dome plates were already present they would have been impossible to score even had they been eventually completed. Should the tiles only be removed if the rows were complete? The rules do not specifically state that only *complete* rows are moved to broken tiles, which would imply that incomplete rows should be moved. It would have been nice if the rules or examples explicitly spelled out that distinction so there is no confusion.
timpactful • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
22. úno 2025 11:53 • Also occurred here. Player monjohn placed their 3rd plate in row 5, which meant that the dark blue tiles in that row have no place to go. By the rules of the game, these tiles should be cleared during the scoring phase for that round.
boardgamearena.com/1/azulduel?table=633914400
boardgamearena.com/1/azulduel?table=633914400
GamerDeath • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
25. úno 2025 21:21 • Problème survenu sur notre table 635624807
Les 3 tuiles dômes ont bien été placées, impossible de jouer ma tuile bleue ciel. Elle n'est pas partie dans les tuiles cassées comme attendue par les règles.
Survenu en Tour 3.
Les 3 tuiles dômes ont bien été placées, impossible de jouer ma tuile bleue ciel. Elle n'est pas partie dans les tuiles cassées comme attendue par les règles.
Survenu en Tour 3.
MWbkn • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
18. bře 2025 20:19 • The rules seem unclear on this point, not sure if this is really a bug. Also see boardgamegeek.com/thread/3471393/taking-tiles
Doplňte tuto zprávu
Prosím přidej sem cokoli, co by mohlo být relevantní pro reprodukci této chyby nebo pochopení tvého návrhu:
- ID dalšího stolu / ID tahu
- Byla chyba odstraněna stisknutím F5?
- Objevila se tato chyba častěji? Pokaždé? Náhodně?
- Pokud máš snímek obrazvky zobrazující tuto chybu (doporučujeme!), můžeš použít Imgur.com pro nahrání obrázku a pak odkaz na tento obrázek na Imguru zkopírovat a vložit sem.