Všechna hlášení
Hlášení Vlci
#159294: "Lairs valen 3 puntos de control "
notabug: Toto není bug
1
Čeho se toto hlášení týká?
Co se stalo? Prosím vyberte níže
Pravidla: pravidla hry nebyla dodržena
Detailní popis
• Která část pravidel nebyla dodržena adaptací hry na BGA
A la hora de checar el control del área los lairs (upgrade de la madriguera) vale 3 puntos. Y lo están tomando como 1• Je vidět porušení pravidel na záznamu hry? Pokud ano, ve kterém tahu?
Al checar el dominio en la primer fase de luna lo cuentan como empate entre el verde y el café. Siendo que el verde tiene un lair y dos lobos. Y el café solo 3 lobos• Jaký prohlížeč používáte?
Google Chrome v133
Historie hlášení
chaac • Chyba zatím nebyla vývojáři reprodukována:
25. úno 2025 4:08 •
25. úno 2025 10:23 • Se puede ver en las reglas que todo vale 1, menos los lairs que valen 3
Doplňte tuto zprávu
Prosím přidej sem cokoli, co by mohlo být relevantní pro reprodukci této chyby nebo pochopení tvého návrhu:
- ID dalšího stolu / ID tahu
- Byla chyba odstraněna stisknutím F5?
- Objevila se tato chyba častěji? Pokaždé? Náhodně?
- Pokud máš snímek obrazvky zobrazující tuto chybu (doporučujeme!), můžeš použít Imgur.com pro nahrání obrázku a pak odkaz na tento obrázek na Imguru zkopírovat a vložit sem.