Všechna hlášení
Hlášení Castle Combo
#161502: "Scoring sur carte grise"
Čeho se toto hlášení týká?
Co se stalo? Prosím vyberte níže
Pravidla: pravidla hry nebyla dodržena
Detailní popis
• Která část pravidel nebyla dodržena adaptací hry na BGA
Les cartes grises retournées n'ont pas été comptabilisées dans le scoring des cartes grises.• Je vidět porušení pravidel na záznamu hry? Pokud ano, ve kterém tahu?
Non• Jaký prohlížeč používáte?
Google Chrome v134
Historie hlášení
15. bře 2025 16:04 •
Doplňte tuto zprávu
Prosím přidej sem cokoli, co by mohlo být relevantní pro reprodukci této chyby nebo pochopení tvého návrhu:
- ID dalšího stolu / ID tahu
- Byla chyba odstraněna stisknutím F5?
- Objevila se tato chyba častěji? Pokaždé? Náhodně?
- Pokud máš snímek obrazvky zobrazující tuto chybu (doporučujeme!), můžeš použít Imgur.com pro nahrání obrázku a pak odkaz na tento obrázek na Imguru zkopírovat a vložit sem.