Všechna hlášení
Hlášení Takenoko
#50768: "Required gardener be on plot to complete objective"
Čeho se toto hlášení týká?
Co se stalo? Prosím vyberte níže
Pravidla: pravidla hry nebyla dodržena
Detailní popis
• Která část pravidel nebyla dodržena adaptací hry na BGA
Objective completed in prior turn, but could not click the card to get the points due to another issue already reported. Tried again later to complete it and game said gardener had to be on plot. It would not even allow the gardener to be on a neighboring plot of the same color. This is not how the game works.• Je vidět porušení pravidel na záznamu hry? Pokud ano, ve kterém tahu?
no• Jaký prohlížeč používáte?
Safari v14.1
Historie hlášení
16. říj 2021 9:38 •
Doplňte tuto zprávu
Prosím přidej sem cokoli, co by mohlo být relevantní pro reprodukci této chyby nebo pochopení tvého návrhu:
- ID dalšího stolu / ID tahu
- Byla chyba odstraněna stisknutím F5?
- Objevila se tato chyba častěji? Pokaždé? Náhodně?
- Pokud máš snímek obrazvky zobrazující tuto chybu (doporučujeme!), můžeš použít Imgur.com pro nahrání obrázku a pak odkaz na tento obrázek na Imguru zkopírovat a vložit sem.